Har du den rigtige el-aftale?

Ifølge Energinet.dk har kun 7% taget stilling til deres el-aftale i 2015.*
Der kan være penge at spare ved at vælge en el-aftale, der passer til dine behov. Om du bruger lidt eller meget strøm. Om du bor i hus eller i lejlighed. Om der er 1 eller flere i din husstand er ikke ligegyldigt for, hvilken el-aftale du skal vælge.
Hvis du er ved at flytte, hjælper vi dig også gerne med dit valg af el-aftale.

*Ca. 7% valgte at skifte deres el-aftale (leverandørskift) i 2015.
Kilde: Energinet.dk


Betaler du for meget for din el-aftale?

Er du i tvivl, om du har den rigtige SE el-aftale til dine behov? Så få et gratis PRIS:TJEK på din el-aftale – og få svar på, hvilken el-aftale, der er den rigtige til dig og din husstand. 

  • Gratis og uforpligtende SE PRIS:TJEK

  • En el-aftale til dit behov

  • Gode priser

Udfyld formularen, så bliver du ringet op af SYD ENERGI Salg A/S. Det er gratis og uforpligtende. Du kan også ringe på 7011 5070.

Navn  
Adresse  
Telefon nr  
E-mail  
  
Træffes bedst
 
 

Single

Bor du alene i en lejlighed eller i et mindre hus, laver du mindre mad og vasker mindre end gennemsnittet. Derfor bruger du typisk også mindre strøm. Mon din el-aftale tilgodeser et lavt el-forbrug?

Par

Bor der to voksne (et par) i din husstand, vil dit el-forbrug typisk ikke være dobbelt så højt, som når du bor alene. Til gengæld betyder det meget for el-forbruget, om du bor i hus eller lejlighed. Passer din el-aftale til din boligform?

Familie

Bor du sammen med din familie, er der stor forskel på, hvor meget strøm du bruger – afhængigt af hvor gamle dine børn er. En teenager kan nemt øge strømforbruget med op til 1000 kWh om året. Har du den bedste el-aftale til din familie?


Betaler du for meget for din el-aftale?

Er du i tvivl, om du har den rigtige el-aftale til dine behov? Så få et gratis PRIS:TJEK på din el-aftale – og få svar på, hvilken SE el-aftale, der er den rigtige til dig og din husstand. 

  • Gratis og uforpligtende SE PRIS:TJEK

  • En el-aftale til dit behov

  • Gode priser

Udfyld formularen, så bliver du ringet op af SYD ENERGI Salg A/S. Det er gratis og uforpligtende. Du kan også ringe på 7011 5010.

Navn  
Adresse  
Telefon nr  
E-mail  
  
Træffes bedst